Waterbehandeling

TiTechniek is sinds geruime tijd gecertificeerd dealer en installateur van Kinetico water ontharders en drinkwater zuivering installatie’s.

Waarom hebben wij voor Kinetico van Aqua delta gekozen?

Het systeem dat geleverd wordt is een uniek zelf regenererend systeem dat op de normale wateraansluiting in ieder huis geplaatst kan worden.

Wilt u af van de kalkaanslag op de douchedeur, in de waterkoker en op het verwarmingselement in de wasmachine? Denk dan eens aan de aanschaf van een waterontharder.

Onthard water heeft veel voordelen:

Het zachte water beschermt apparatuur (geen kalkaanslag op verwarmingselementen)
Het water is verzorgend voor uw huid en haar (zeker als u last hebt van dermatologische aandoeningen)
Het water geeft uw wasgoed een natuurlijke zachtheid (makkelijk te strijken)
Het water is lekker om te drinken (er komt geen kalklaagje meer op uw kopje thee)

duplex-extrernal-minisumo1

Vindt u zuiver drinkwater belangrijk?

Het is onder handbereik.  De keuze is aan u!

Het RIVM heeft de drinkwaterkwaliteit getest. Lees hieronder een deel van de bevindingen uit het artikel van NRC.nl van 4 april 2013.

Origineel bericht

RIVM: kwaliteit drinkwaterbronnen deels onvoldoende

Ook het oppervlaktewater is vervuild door onder meer geneesmiddelen, cosmetica en insecticiden. Rioolwaterzuiveringsinstallaties kunnen dit soort stoffen nog niet goed filteren, waardoor ze in bronnen van drinkwater terechtkomen. Wel gebruiken drinkwaterbedrijven steeds betere zuiveringstechnieken om dit soort stoffen te verwijderen.

Er is volgens het RIVM geen gevaar voor de volksgezondheid. De resterende concentraties zijn volgens het RIVM zeer laag. Het is echter wel belangrijk dat de kwaliteit van drinkwaterbronnen verbetert, want het aandeel van dit soort stoffen in de drinkwaterbronnen zal alleen maar groter worden door meer medicijngebruik en emissies. Daarom adviseren de onderzoekers de drinkwaterbronnen en de omgeving daarvan beter te controleren, en het milieubeleid op de toenemende vervuiling aan te passen.

Het zuiverste drinkwater, gewoon uit de kraan schoner dan fleswater, kristal helder…

k5_drinkwaterstation

Neemt u kontakt op met TiTechniek voor die verschillende mogelijkheden omtrent Waterontharders / Drinkwater zuivering installatie’s.