ATAG

ATAG Select Dealerschap TiTechniek

atag-select-dealer1

Sinds 1 januari 2013 mag Tabbers installatie Techniek zich ATAG Select dealer noemen. Dit betekent dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen en dat items zoals garantie termijnen standaard verlengd worden door ATAG.

Waar de niet ATAG select dealer  maar 2 jaar garantie kan geven kunnen wij op bijvoorbeeld een E325Ec 5 jaar garantie geven.

Verder betekent het select dealerschap dat wij door ATAG verkozen zijn boven andere installateurs om onze service en kwaliteit. Gezien ATAG zich in het hoger marktsegment begeeft in de installatie branche is dit voor TiTechniek een teken van erkenning van het vakmanschap waar TiTechniek voor staat.

Samen met ATAG als partner in het A merk segment bedienen wij consument, bedrijfsleven en overheid.

ATAG onderscheid zich ook als merk in bedrijfsmatige installaties waarbij ATAG standaard tot 140kw verwarmingsinstallaties voor industriële toepassingen in het assortiment heeft.

atag_cascade atag xl

Op het gebied van duurzame oplossingen heeft ATAG een aantal kant en klare systemen welke modulair gekoppeld kunnen worden om zo in combinatie met de voorhanden software systemen

het meeste rendement uit uw installatie te halen. Dit levert voor u daarom ook de laagste kosten in zowel investering als in operationele kosten!

Klik hier voor de ATAG aanbieding!