VAILLANT

Vaillant V-Team Dealerschap TiTechniek


Vanaf de oprichting van TiTechniek zijn wij V-Team Dealer van Vaillant. In samenwerking met Vaillant is TiTechniek geworden wat TiTechniek vandaag de dag is.

Vaillant GmbH is een van oorsprong Duits bedrijf met hoofdzetel in Remscheid, en werd meer dan 135 jaar geleden opgericht. Stichter Johann Vaillant slaagde er in een mum van tijd in om de naam Vaillant te verbinden met kwaliteit, vindingrijkheid en innovatie.

Toen wij ons bedrijf TiTechniek begonnen zijn we op zoek gegaan naar een fabrikant met de volgende Core Values :

  • Innovatief
  • Kwalitatief
  • Hoogwaardige Service
  • Betaalbaar

Vaillant steekt op de bovenstaande punten met kop en schouders boven andere merken uit.

Sinds 2010 hebben wij ruim 400 vaillant installaties geplaatst en zijn we uitstekend tevreden over de producten die vaillant levert. Met een uitvalspercentage van minder dan 2% maakt Vaillant haar naam waar op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

De service van Vaillant is ook uitstekend. Bij ons heeft u door ons V-Team Dealerschap standaard 5 jaar garantie. Mocht er binnen die tijd een onderdeel in de ketel kapot gaan dan streven wij ervoor om binnen 24u op deze storing te reageren. Dit kan doordat wij zelf gaan trouble shooten of wij doen dat via het Vaillant Support team.

Voor ons is service als installateur ook een zeer belangrijk punt omdat wij graag tevreden klanten hebben en mocht er zich dan toch een defect voordoen dan willen wij dat dit zo spoedig mogelijk en zo efficiënt mogelijk opgelost hebben. Een defect is heel vervelend maar vervelender is een slechte oplossing.

220_220_onderhoudsadvies

Prijs kwaliteit verhouding is voor wat ons betreft het beste over de geheel markt gezien. Een Vaillant Ecotec plus 30-34 cw5 kan zich uitsteken meten met alle andere A-merken maar is toch vaak ruim 300 euro goedkoper!

Vaillant innoveert ook in het duurzame segment. Dit ziet u aan het brede skala aan Solar & warmtepomp  producten welke perfect te combineren zijn met de coventionele technieken binnen het Vaillant gamma.

Neemt contact met ons op voor de mogelijkheden

Klik hier voor de Vaillant aanbieding!