TiTechniek

Uw verwarming is onze zorg! Cv ketels en meer!

Wie zijn we?
Een familiebedrijf met zeer ruime ervaring op het gebied van installatie werkzaamheden in de woning bouw in de breedste zin van het woord. Bij ons vindt u de kennis en know-how betreffende alle zaken aangaande installatietechniek, sanitair, cv-installaties etc.

Onze jarenlange ervaring binnen deze vakgebieden garanderen u dat de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren degelijk, volgens afspraak en onder garantie worden uitgevoerd. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe cv ketels, plaatsen van nieuwe verwarming elementen zoals radiatoren, vloerverwarming etc. Kortom voor nieuw, vervangen en onderhoud van uw verwarmings systeem bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor de certificering van uw woning / bedrijfsgebouwen bent u bij TiTechniek aan het goede adres samen met ons zusterbedrijf WarmteCollectief BV verzorgen wij onder andere de inspectie, controle & rapportage van de energie prestatie van uw woning. Daarna komt er dan een prestatie label uit en eventuele aanbevelingen om u woning te verbeteren. Onder andere warmtefotografie middels een FLIR camera behoren tot de mogelijkheden

Kiest u voor Tabbers Installatie Techniek dan kiest u voor Kwaliteit & Service